Η ασφάλειά σας, είναι πάντα προτεραιότητα μας!     περισσότερα...

Suites & Maisonettes

01

ΔΙΚΛΙΝΗ ΣΟΥΙΤΑ

Το ισόγειο διαθέτει δύο δίκλινες σουίτες (με άμεση πρόσβαση στην πισίνα), οι οποίες διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια που μπορούν να συνδυαστούν σε διπλό, κουζίνα, μπάνιο με ντους και βεράντα.

02

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ

Στο ισόγειο υπάρχει και ένα διαμέρισμα 45 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια. Αυτό το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα και προσφέρει άμεση πρόσβαση στην πισίνα, δύο μονά κρεβάτια που μπορούν να συνδυαστούν σε ένα διπλό, μπάνιο με ντους, κουζίνα, καθώς και ένα καθιστικό με καναπέ που μετατρέπεται σε ένα επιπλέον μονό κρεβάτι.

03

ΜΕΖΟΝΕΤΑ 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ 40 Τ.Μ

Ο πρώτος όροφος διαθέτει δύο μεζονέτες, επιφάνειας 40 τ.μ. έκαστη. Αυτές οι μεζονέτες φιλοξενούν 2+2 άτομα και διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια που μπορούν να συνδυαστούν σε ένα διπλό, ένα διπλό καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με ντους, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και βεράντα. Το υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο της μεζονέτας σε open-plan χώρο, και όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται στο ισόγειο.

04

ΜΕΖΟΝΕΤΑ 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ 50 Τ.Μ

Ο πρώτος όροφος διαθέτει άλλες δύο μεζονέτες, με επιφάνεια 50 τ.μ. έκαστη. Αυτές οι μεζονέτες μπορούν να φιλοξενήσουν 2+2 άτομα και διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια που μπορούν να συνδυαστούν σε ένα διπλό κρεβάτι, ένα διπλό καναπέκρεβάτι, μπάνιο με ντους, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και βεράντα. Το υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο της μεζονέτας σε open plan χώρο, και όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται στο ισόγειο.